Jobba hos oss

Ekonom till Segerberggruppen

Om oss

Segerberggruppen är en koncern som verkar inom bygg- och markentreprenad, fastighetsutveckling samt fastighetsförvaltning. Vi står för trygghet och livskraft. Liksom träd som växer långsamt blir stabila och tåliga har Segerberggruppen vuxit sakta med täta årsringar. Noggrannhet, struktur och kontrollerad tillväxt är grunden för en realisering av vårt högre syfte. Vi har en årlig nettoomsättning omkring 500 miljoner kronor och har ca 140 anställda.

Om jobbet

Du kommer att vara anställd av vårt bolag SBG Byggen AB, men arbeta för hela koncernen tillsammans med vår koncernekonomichef och övriga medarbetare på ekonomienheten. Arbetet innefattar, operativt redovisningsarbete, planering och uppföljning inom ekonomiområdet samt vissa annan administration. Du kommer att ha ett särskilt ansvar för fastighetsekonomin i koncernen.

Operativt redovisningsarbete innehåller moment såsom löpande redovisning, kreditbevakning och påminnelsehantering.

Vad gäller planering och uppföljning kommer du att tillsammans med koncernekonomichef arbeta med konto- och balansavstämning, upprättande av budget, månadsavstämningar och årsbokslut.

Om dig

Som ekonom vill vi att du har gymnasieexamen med ekonomisk inriktning och/eller kvalificerad yrkesutbildning inom redovisning samt flerårig erfarenhet inom redovisningsekonomi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom att du är serviceinriktad, har lätt för att lösa problem och lära nytt. Du har integritet, är trygg, noggrann och strukturerad.  Vidare vill vi att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt att du har goda färdigheter i MS Excel och från att arbeta i redovisningssystem, gärna HOGIA ekonomi och HOGIA fastighet.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Gagnerud, HR-chef

anders.gagnerud@segerberggruppen.se

0708-39 88 99

Jobbansökan

  • Tjänst jag söker
  • Förnamn
  • Efternamn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Bifoga CV och om du vill ett personligt brev
    Max filstorlek: 50 MB.