Jobba hos oss

Kalkyl- och inköpsansvarig

Dina arbetsuppgifter

Som kalkyl- och inköpsansvarig jobbar du nära VD och Arbetschef i arbetet med att skapa träffsäkra anbud och följa dem in i projekteringsfas, kalkylöverlämning och slutgenomgång. Under produktionsfasen, tar du i nära dialog med projektchef fram en inköpsplan och genomföra större inköp av material och underentreprenörer till projektet.

I tjänsten ligger också att utveckla affärsrelationer, hitta kostnadsbesparingar, upphandla ramavtal och följa upp att vi nyttjar befintliga avtal.

Vi ser gärna att du vill utveckla arbetsmetoder och rutiner inom kalkyl- och inköpsområdet samt ta ansvar för att utveckla förståelsen kring kalkyl och inköp hos dem som har en produktionsledande roll.

Om företaget

SBG Byggen AB har under 30 år i branschen arbeta för långsiktiga relationer, och att alltid sätta kvalitet och kontrollerad tillväxt framför kvantitet. Vi är idag 46 anställda, 17 tjänstemän och 29 yrkesarbetare. Vi har under alla år arbetat med ROT-entreprenader och byggservice, men har under de senaste 5-10 åren breddat oss mot nyproduktion.

Din profil

Du har några års erfarenhet av kalkyl- och inköpsarbete och vi tror en bra bakgrund för denna roll även innehåller praktisk erfarenhet av byggproduktion såsom exempelvis från arbete som snickare. Vidare har du en eftergymnasial byggteknisk utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för denna roll vill vi särskilt lyfta fram egenskaper såsom noggrannhet, struktur, integritet, problemlösningsförmåga samt förmågan att bygga förtroende och goda relationer. Du uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och är trygg med att använda program som Word och Excel. Erfarenhet från att arbeta med Wikells, Byggsamordnaren och Bluebeam är inget krav, men kommer att underlätta första tiden hos oss.

Övrigt

Vårt kontor ligger vid skogskyrkogården, Enskede

Kontakt: Anders Gagnerud, HR-chef, anders.gagnerud@sbg-byggen.se, tfn: 0708-39 88 99

Ansökan

Välkommen med din ansökan, och gör det inte för krångligt, det räcker med ett CV som första steg. Urval sker löpande så vänta inte med att ansöka! Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning.

 

Jobbansökan

  • Tjänst jag söker
  • Förnamn
  • Efternamn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Bifoga CV och om du vill ett personligt brev
    Max filstorlek: 50 MB.