Arbetschef

Om Företaget

SBG Byggen AB har under våra 30 år i branschen nästan uteslutande verkat inom renovering-, om- och tillbyggnadssektorn (ROT) och levt med den grundläggande filosofin att arbeta för långsiktiga relationer, och att alltid sätta kvalitet framför kvantitet. Detta har lett till en kontrollerad tillväxt och vi har idag en omsättning omkring 200 miljoner SEK årligen och 60 anställda. Vi är ett företag att lita på, både för kunder och anställda.

Om jobbet

Som arbetschef har du ett övergripande ansvar för de projekt vi driver inom affärsområdena ROT och nybyggnation. Du ansvarar för den övergripande personalplaneringen, ger projektcheferna stöd i entreprenadjuridiska frågor och säkerställer god likviditet i projekten. Vidare arbetar du också för att utveckla relationer till våra kunder och identifiera kommande projekt på marknaden. Du rapporterar till VD och ansvarar för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. I ditt arbete lägger du grunden till att övriga medarbetare i projekten får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.

Till ditt stöd finns entreprenadingenjör, hållbarhetschef, HR-chef, ekonomichef, kalkylator/inköpare.

Om dig

Du har god kännedom om byggprocessens olika moment och flerårig erfarenhet från projektledande roller inom entreprenader med budget över 100 miljoner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda platschefer eller projektchefer. Erfarenhet av ÄTA-prissättningar och entreprenadjuridik är ett krav likväl som BAS U/P. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har B-körkort.

Som person är du uthållig och har en utvecklad förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du har lätt för att lära nytt och lösa problem, bygga förtroende och goda relationer.

Som chef hos SBG Byggen är du en förebild och bär våra värderingar i vardagen. Du skapar förståelse och engagemang hos alla anställda för det som behöver genomföras. Ditt ledarskap  ger delaktighet i arbetet och ser till att goda idéer tas tillvara. Du har en utvecklad förmåga till struktur, följa upp, återkoppla och ge dina anställda stöd och möjligheter till att lyckas. Ledarskap för oss är att över tid nå resultat och få andra med sig i arbetet.

Jobbansökan

  • Tjänst jag söker
  • Förnamn
  • Efternamn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Bifoga CV och om du vill ett personligt brev
    Max filstorlek: 50 MB.